MH 2020-21 ilmoittautumiset

Kilpailun jälkeen suluissa oleva pvm-merkintä (M xx.x.) on OHS:n asettama ilmoittautumisen määräaika, jota seuran jäsenten on noudatettava. Seuran asettama määräaika on useita vuorokausia aikaisemmin kuin kilpailun järjestäjän julkaisema viimeinen ilmoittautumispäivämäärä.

Seura ei ilmoita eikä maksa myöhässä tehtyjä ilmoittautumisia.

Kilpailijoiden kannattaa tarkistaa oman ilmoittautumisen perillemeno ja oikeellisuus kilpailun järjestävän seuran sivuilta tai KILMO:sta. Sporttisaitin vastausviestejä katoaa myös aika-ajoin ja niitä kannattaa tiedustella ensisijaisesti sähköpostilla.

Kaikkia SHL:n kilpailukalenterin kilpailuja ei välttämättä ole kirjattu seuran kilpailukalenteriin. Mikäli tarvetta ilmenee, kilpailukalenteriin voidaan lisätä puuttuvia kilpailuja.

Ilmoittautumisiin liittyvät kysymykset, palautteet ja virheilmoitukset sähköpostilla; laskut.ohs@gmail.com.

(KÄYTÄNTÖ MUUTTUNEE KAUDELLA 2020-21; Piirikunnallisia hiihtoja ei lähtökohtaisesti ole listassa, koska seura ei maksa eikä ilmoita niihin. Jos kuitenkin jokin piirikunnallinen kilpailu hyväksyy ainoastaan KILMO -ilmoittautumisen, niin lähetä ilmoittautumispyyntö sähköpostilla ilmoittajalle ennen ilmoittatumisen takarajaa ja saat laskun omaan sähköpostiisi.)

Yllämainittuun sähköpostiin on ilmoitettava välittömästi, jos urheilija ei voi sairastumisen vuoksi osallistua kilpailuun. Sairaudesta on toimitettava lääkärintodistus. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, seura perii kilpailijalta menetetyn osallistumismaksun suuruisen summan.

OHS:N JÄSENMAKSU JA SHL:N SÄÄNTÖJEN MUKAINEN KILPAILULISENSSI TULEE OLLA MAKSETTUNA ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.