MH ILMOITTAUTUMISET 2020-21

Kilpailun jälkeen suluissa oleva pvm-merkintä (xx.x.) on OHS:n asettama ilmoittautumisen määräaika, jota seuran jäsenten on noudatettava. Seuran asettama määräaika on useita vuorokausia aikaisemmin kuin kilpailun järjestäjän julkaisema viimeinen ilmoittautumispäivämäärä. Ilmoittautumisajan päätyttyä kilpailu poistetaan alla olevasta luettelosta, jonka jälkeen seura ei enää ota vastaan ilmoittautumisia.

Seura ilmoittaa ja maksaa osallistumismaksut kaikkiin seuran kilpailukalenterin mukaisiin kilpailuihin. Seura ei ilmoita eikä maksa myöhässä tehtyjä ilmoittautumisia.

Kilpailijoiden kannattaa tarkistaa oman ilmoittautumisen perillemeno ja oikeellisuus kilpailun järjestävän seuran sivuilta tai KILMO:sta. Sporttisaitin vastausviestejä katoaa myös aika-ajoin ja niitä kannattaa tiedustella ensisijaisesti sähköpostilla.

Seuran kilpailukalenteriin on kirjattu Pohjois-Pohjanmaalla ja sen lähialueilla järjestettävät kilpailut. Mikäli tarvetta ilmenee, seuran kilpailukalenteria voidaan täydentää muilla kilpailuilla.

Ilmoittautumisiin liittyvät kysymykset, palautteet ja virheilmoitukset sähköpostilla; eero.juola@lahitapiola.fi, 0405641606.

Yllämainittuun sähköpostiin on ilmoitettava välittömästi, jos urheilija ei voi sairastumisen vuoksi osallistua kilpailuun. Sairaudesta on toimitettava lääkärintodistus. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, seura perii kilpailijalta menetetyn osallistumismaksun suuruisen summan.

OHS:n jäsenmaksu, toimintamaksu ja SHL:n sääntöjen mukainen kilpailulisenssi tulee olla maksettuna ennen ilmoittautumista!

MAASTOHIIHTOKILPAILUT; MAALISKUU 2021

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MAASTOHIIHTOKILPAILUT; HUHTIKUU 2021

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.