OHS:N JÄSENMAKSUT 2020-21

Kauden 2020-21 jäsenmaksut on maksettava 31.7.2020 mennessä.

Pyydetään, että OHS:n jäsenistö ja seuran jäsenyyttä hakevat henkilöt toimivat alla olevien ohjeiden mukaisesti. Ohje ei koske seuran ainaisjäseniä.

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa LÄHETÄ -painiketta. Saat sähköpostiisi ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta (jäsenmaksun suuruus, tilinumero, viitenumero). HUOM! Sinulle ei lähetetä erillistä laskua!

Mikäli et käytä sähköpostia, lähetä tiedot kirjeellä (Oulun Hiihtoseura ry, Sammonkatu 6, 90570 OULU) tai puhelimella 040 587 5827.

Muistutetaan, että jäsenmaksun suorittamatta jättänyt urheilija ei voi osallistua seuran järjestämille tai kustantamille leireille eikä hänellä ole osallistumisoikeutta kilpailuihin.

Mikäli haluat erota seurasta, lähetä ilmoitus sähköpostilla; laskut.ohs@gmail.com, kirjeellä (Oulun Hiihtoseura ry, Sammonkatu 6, 90570 OULU) tai puhelimella 040 587 5827.

Seura lähettää jatkossa toimintaan liittyviä tiedotteita sähköpostiisi. Mikäli et halua vastaanottaa tiedotteita, lähetä ilmoitus sähköpostilla; laskut.ohs@gmail.com.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.